Hvad er mobildata?

Med mobildata kan du gå på internettet fra din telefon. Langt de fleste telefoner - smartphones - har en indbygget funktion, som gør dem i stand til at gå på internettet, og dermed bruge mobildata. Dit mobilnummer er som standard åbent for at gå på internettet. Derudover skal telefonen være sat op til at gå på nettet.

Se hvordan du opsætter din telefon til at gå på internettet

Du betaler løbende for den mængde mobildata, du henter eller sender. Bemærk, at gennemsnitsbrugeren bruger ca. 1-2 GB mobildata om måneden, når man bruger internettet via sin mobiltelefon dagligt.

Læs mere om OK Mobil