Hvad er nummeret til min mobilsvar hos OK Mobil?

Du kan se telefonnummeret til din mobilsvar i dit velkomstbrev fra OK Mobil, eller ved at logge ind på Min OK Mobil under 'Mit nummer'.

Du skal bruge telefonnummeret, hver gang du ringer op til din mobilsvar. F.eks. når du vil aflytte beskeder eller indtale/ændre den personlige velkomsthilsen.

Du skal også bruge nummeret, når du vil ændre viderestillingerne til din mobilsvar, f.eks. når din mobil er optaget eller uden for dækning.

Gå til Min OK Mobil