Hvad er sms?

​Sms står for 'short message service', en kort tekstbesked. En sms-besked består af tegn, som nogle gange sammensættes i særlige kombinationer til 'smileys'. Hver sms kan indeholde et begrænset antal tegn, så nogle gange kan du opleve, at du i princippet sender flere sms'er, selvom du kun har skrevet én (længere) sms.

Mange mobilpakker indeholder i dag fri sms/mms, så du ikke behøver bekymre dig om, hvor lang din sms-besked er.

Se også 'hvad er mms'

Se OK Mobils pakker