Hvad gør jeg, hvis der står 'indsæt korrekt sim-kort' på min mobiltelefon?

​Hvis din mobiltelefon skriver 'indsæt korrekt sim-kort', er det fordi din mobiltelefon er sim-låst.

Du skal henvende dig der, hvor du har købt mobiltelefonen, da det kun er det selskab, som har lagt sim-låsen på mobiltelefonen, der kan fjerne den igen.

OK Mobil sælger ikke mobiltelefoner, og vi kan derfor desværre ikke hjælpe dig med at få låst din mobiltelefon op.