Hvad gør jeg, hvis jeg mister min mobiltelefon?

Hvis din mobiltelefon bliver stjålet, skal du spærre den hurtigst muligt, så der ikke er nogen, der kan misbruge den. Du hæfter selv for forbruget på din mobiltelefon, indtil du har kontaktet OK Mobil for at spærre dit mobilnummer.

For at spærre mobilnummeret skal du logge ind på Min OK Mobil, hvor du under menuen 'Mit Nummer' kan vælge 'Spær nummer' og her kan du tyverispærre dit mobilnummer. Herfra kan du også bestille et nyt sim-kort med det samme, så du ikke skal undvære mobiltelefonen i længere tid.

Du kan også spærre dit nummer ved at ringe til OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 22 indenfor åbningstid.

For at melde selve mobiltelefonen stjålet, skal du kontakte politiet, hvor du skal oplyse dit IMEI-nummer, som er telefonens ID. Desuden kan det være en god ide at melde det til din forsikring. Om din mobiltelefon er dækket af forsikringen afhænger af vilkårene i din indboforsikring.

Gå til Min OK Mobil