Hvad gør jeg, hvis jeg skal indtaste en sikkerhedskode på min mobiltelefon?

​Når du skal ændre noget på din mobiltelefon, kræver det til tider en sikkerhedskode.

Nedenfor finder du de standardsikkerhedskoder, som producenterne benytter sig af. Bemærk at du selv kan have ændret denne sikkerhedskode, og at OK Mobil ikke kan yde support på dette, da sikkerhedskoden følger mobiltelefonen.

De mest almindelige sikkerhedskoder er:

Læs mere om OK Mobil