Hvad koster viderestilling af et opkald?

Hvis du har brug for at viderestille dit telefonnummer, så betaler du almindelig takst for viderestillingen. Du betaler det samme, som et telefonopkald fra din mobil til det telefonnummer du viderestiller til og opkaldet vil derfor blive takseret til almindelig mobiltakst hos OK Mobil.

Har du en taletidspakke, så afregnes det som en del af din taletidspakke hos OK Mobil. Har du ikke mere taletid tilbage for pågældende måned, eller har du OK Mobil Basis, så afregnes der efter OK Mobils prisliste.

Se OK Mobils priser