Hvordan afmelder jeg mobilsvar fra OK Mobil?

Du kan selv slette viderestillingerne til din mobilsvar direkte på mobilen, hvis du ikke ønsker, at folk skal kunne lægge beskeder til dig.

Du kan slette mobilsvarernummeret i mobiltelefonens menu under punktet 'Omstilling' eller 'Viderestilling'. Alternativt kan du læse dig frem til hvordan du gør dette i mobiltelefonens manual.

Du kan også fjerne viderestillingerne på mobiltelefonen, ved at taste ##002# og 'ring op'.

Se OK Mobils pakker