Hvordan laver jeg en manuel opsætning af min smartphone?

Har du en smartphone eller kan din mobiltelefon ikke modtage automatiske opsætninger, kan du opsætte din telefon manuelt.

Det er en god idé, hvis du starter med at nulstille dine netværksindstillinger.

Sådan nulstiller du dine netværksindstillinger på mobiltelefonen:

• Tryk Menu
  • Vælg Indstillinger
  • I sektionen Netværksforbindelser, tryk Flere Indstillinger
  • Vælg Mobile Netværk
  • Tjek at der er flueben i Mobildata
  • Vælg Adgangspunktnavne
  • Tryk Menu
  • Vælg Nulstil t. standardind.

Vent på bekræftelsen: 'Indstillinger for adgangspunktnavn nulstillet til standard' Det kan være det er nødvendigt at slukke og tænde telefonen.

Mms-opsætning

Manuel opsætning

Navn: OK Mobil

• APN / adgangspunkt: telenor
  • MMSC adresse / startside: http://mms.telenor.dk
  • Godkendelsestype: Normal

Felter, der ikke er nævnt, skal forblive blanke.

Internet-opsætning (GPRS/3G)

• APN: internet
  • Godkendelsestype: Normal

Felter, der ikke er nævnt, skal forblive blanke.

OBS ovenstående kan variere fra mobiltelefonmodel til mobiltelefonmodel.

Kontakt OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 22, hvis den generelle manuelle opsætning ikke virker.

Se OK Mobils pakker