Hvordan sætter jeg min mobiltelefon op til internet?

​Før du kan gå på internettet med din mobiltelefon, skal du sende en sms til 1221 med teksten: internet

Herefter vil du modtage en opsætning. Beder din telefon om en PIN-kode til opsætningen, er det 0000.

Øvrig opsætning kan variere fra telefon til telefon. Kontakt evt. OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 3370 10 20 33 for svar på yderligere spørgsmål.

Har du en smartphone, kan din telefon ikke modtage automatiske opsætninger.