Hvordan sætter jeg min mobiltelefon op til mms?

Før du kan sende og modtage mms'er på din mobiltelefon, skal du sende en sms til 1221 med teksten: mms

Herefter vil du modtage en opsætning. Beder din telefon om en PIN-kode til opsætningen, er det 1234.

OK Mobil bruger Telenors netværk og de samme opsætninger, så du kan også hente dine opsætninger på Telenors hjemmeside.

Har du en smartphone, kan din telefon ikke modtage automatiske opsætninger.