Får jeg en advarsel, hvis min saldo er negativ?

Ja, det gør du. OK Mobil sender e-mail og sms, når vi har registreret den negative saldo og advarer dig om, at vi blokerer tjenesten, hvis der går mere end 24 timer, før saldoen igen er i balance. Sker blokeringen i tidsrummet fra kl. 21:00 til kl. 09:00, sender vi sms-meddelelsen efter kl. 09:00.

Du kan også tilmelde OK Mobils gratis service 'Saldovarsel', og selv vælge 3 beløbsgrænser.

Læs mere om saldovarsel

OBS! Vær opmærksom på, hvis din saldo er i minus mere end 24 timer efter, OK Mobil har afsendt sms-meddelelsen om den negative saldo, spærres mobiltjenesten.

Undgå negativ saldo med OK Mobils services

For at undgå negativ saldo, kan du f.eks. tilmelde dig Automatisk Optankning.

Bemærk at du altid kan spærre for f.eks. overtakserede ydelser ved at logge ind på Min OK Mobil.

Gå til Min OK Mobil