Hvad er mobilpakker?

En mobilpakke er en kombination af taletid, data og forskellige andre services. Hos OK Mobil kan du vælge mellem flere forskellige mobilpakker, som indeholder taletid, fri sms/mms, og forskellig datamængde alt afhængig af, hvilken pakke du vælger.

Desuden kan du få Bonus Taletid eller Bonus Data, hvis du samtidig har et OK Benzinkort. Med Bonus Taletid får du ekstra taletid, og med Bonus Data får du data, når du tanker benzin eller diesel hos OK.

Du skal bare registrere dit OK Benzinkort under Min OK Mobil. Det koster ikke noget at få et OK Benzinkort eller at tilknytte det til OK Mobil.

Se OK Mobils mobilpakker