Hvad er WiFi-opkald?

Hvis du har WiFi, trådløst internet, derhjemme, kan du anvende WiFi-opkald, hvis din mobil understøtter tjenesten*. Du får derfor en bedre indendørsdækning, hvis den almindelige mobildækning eksempelvis har problemer med at trænge igennem tykke mure eller termoruder. Du skal slå WiFi-opkald til på din telefon og herefter vil dit WiFi automatisk tage over, hvis det bliver nødvendigt.

*WiFi-opkald kan bruges på følgende mobiltelefoner med opdateret styresystem: iPhone SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 og 7 Plus, Samsung Galaxy S5 (pt. kun SM-G900F), S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 (2017) og Note 4.

Vær opmærksom på, at din Samsungtelefon skal være købt i Skandinavien, ellers virker WiFi-opkald ikke.