Hvad hvis jeg tilmelder mig OK Mobil midt i en måned?

​Hvis du som ny kunde tilmelder dig en OK Mobil-pakke midt i en måned, vil prisen for din mobilpakke den første måned blive beregnet ud fra de resterende dage i måneden. Men du vil altid få din fulde forbrugsgrænse på både taletid, dataforbrug, sms og mms.

Se OK Mobils pakker

Hvis du allerede er kunde hos OK Mobil og skifter mobilpakke midt i en måned, vil prisen også blive beregnet ud fra de resterende dage i måneden, og du vil blive krediteret for de resterende dage i din gamle mobilpakke. Ligeledes vil dit forbrug også blive beregnet på baggrund af de resterende dage i måneden for din nye pakke.

Se også Kan jeg ændre mobilpakke midt i en måned?

Læs mere om OK Mobils muligheder