Hvad sker der, hvis jeg overstiger mit månedlige forbrug i mobilpakken?

Husk, hvis du har opbrugt din mobilpakke, skal du sikre, at der er penge på din OK Mobil-konto, ellers risikerer du, at din telefon spærres for opkald, hvis din saldo bliver negativ.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig  Automatisk Optankning.

Har du forbrug udover det inkluderede i din pakke, vil Automatisk Optankning sørge for, at din OK Mobil-konto bliver tanket automatisk op og du risikerer derfor ikke, at din telefon spærres for opkald.

• Du kan sagtens være tilmeldt både Automatisk pakkebetaling og Automatisk Optankning på samme tid: Automatisk pakkebetaling sikrer, at du hver den første i måneden, betaler for din pakke med det tilknyttede kreditkort.
  • Har du forbrug udenfor pakken, sørger Automatisk Optankning for, at din OK Mobil-konto automatisk tankes op.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig begge services, da det vil gøre dit abonnement hos OK Mobil meget nemmere.

Læs mere om Automatisk pakkebetaling