Hvor meget data bruger man i en mobilpakke?

​Hvor meget data du har behov for i din mobilpakke, er selvfølgelig individuelt, og det afhænger af, hvordan du bruger din smartphone. Streamer du ofte musik, ser videoer på YouTube, spiller onlinespil og bruger lignende funktioner på mobilen, så har du et større databehov, end hvis du udelukkende bruger smartphonen til at tjekke vejrudsigten på dmi.dk eller lignende.

OK Mobil har lavet en oversigt over, hvad du eksempelvis kan med 1 GB data i din mobilpakke, den kan du bruge som vejledning. Bemærk at alle tallene er cirkatal og udelukkende bør bruges som eksempler.

Se hvor meget du kan surfe med  1 GB data

Brug eventuelt 'mobilbrug'-oversigten på din smartphone til at holde øje med dit forbrug f.eks. 1 gang om ugen eller hver måned, så har du styr på, hvor meget data du bruger og har brug for i din mobilpakke.

Hos OK Mobil får du Fri Facebook og Fri SMS/MMS med i alle vores pakker.

Se OK Mobils pakker her