Hvor meget taletid og data har jeg brugt?

​På Min OK Mobil kan du altid se, hvor meget af din pakke-taletid og pakke-data du har brugt og har tilbage. Derudover sender vi dig sms'er om dit taletidsforbrug. Du får en sms, når du har 3, 2, 1 og 0 timer tilbage at tale for.

Hvis du en måned bruger al den taletid, der er inkluderet i din mobilpakke, bliver du takseret til OK Mobils almindelige priser.

Se OK Mobils priser

Har du et OK Benzinkort, kan du tanke ekstra data eller taletid, når du tanker brændstof hos OK.

Læs mere om Bonus Taletid og Bonus Data​

Log ind på Min OK Mobil