Hvordan fungerer Fri Facebook hos OK Mobil?

Med Fri Facebook kan du være på facebook alt det du vil, uden at det koster dig en krone. Du betaler altså ikke for den datamængde, du bruger, når du er på Facebook. Det eneste krav er, at du skal benytte Facebook via Facebooks hjemmeside eller via Facebook-appen på din telefon.

Vær opmærksom på, at det ikke gælder for materiale som Facebook linker til, og at det ikke gælder, hvis du går på Facebook i udlandet.

Find din OK Mobil-pakke