Hvad kan jeg se på Min OK, hvis jeg har OK Mobil?

Som kunde hos OK Mobil kan du på selvbetjeningen Min OK se status på dit forbrug, dine betalinger og fakturaer, dit abonnement og tilmelde eller afmelde en række ekstra services. Du kan også omdøbe din konto, hvis du f.eks. har flere produkter eller abonnementer hos OK, så det er lettere for dig.

Har du flere OK Mobil-telefonnumre, behøver du kun at logge ind én gang for at se alle dine numre. Du har dog kun adgang til telefonnumre, der er registreret med dit cpr-nr.

Gå til Min OK