Er du tilmeldt Abonnementsbetaling og har fået nyt betalingskort?

Hvis du er tilmeldt Abonnementsbetaling hos OK Mobil, skal du være opmærksom på at undgå at få spærret din telefon, når du har fået nyt betalingskort. Derfor skal du husk at opdatere dine kortoplysninger på Min OK.

Dit gamle betalingskort spærres efter nogen tid, derfor kan der ikke trækkes penge som normalt, og du risikerer derfor at mobilabonnementet hos OK Mobil lukkes ned.

Når du er logget på Min OK, kan du under din mobilkonto klikke på 'Betaling' og ændre dine kortoplysninger eller indbetale til din konto.

Log ind på Min OK