Er du tilmeldt Abonnementsbetaling og har fået nyt betalingskort?

Når du får nyt betalingskort, skal du huske at opdatere dine kortoplysninger på Min OK. Så undgår du at få spærret din telefon, når Abonnementsbetalingen trækkes den 1. i måneden.

Når du er logget ind på Min OK, kan du tilføje dit nye betalingskort under 'Betaling' og 'Tilføj betalingskort', eller du kan indbetale til din konto på samme side.

Gå til Min OK