Har du brug for din mobiltelefon i udlandet?

For at bruge din mobiltelefon i udlandet skal du have en EU-pakke fra OK Mobil.

Læs mere om DK-pakker og EU-pakker

Takster uden for Danmark/Europa er typisk højere end normalt, derfor kan du have brugt mere end forventet. Du kan altid se på Min OK hvilke ekstra services du har valgt. Du ser services i dit abonnement på Min OK, ved at klikke på dit mobilnummer i menuen til venstre og se under ’Abonnementet’.

Gå til Min OK

Se OK Mobils pakker

Har du brug for en anden mobilpakke?

Du kan selv ændre din mobilpakke ved at logge ind på Min OK og gå til siden 'Skift pakke'. Du kan skifte pakke så ofte du vil hos OK Mobil, det koster ikke noget at skifte og kan godt gøres midt i en måned. Skiftet sker med det samme.

Du betaler blot forskellen til en dyrere pakke, eller får eventuelt penge tilbage på din OK Mobil-konto, tilsvarende de resterende dage af måneden ved næste månedsskifte.

Gå til Min OK