Hvordan betaler jeg for min mobilpakke hos OK Mobil?

Hos OK Mobil betaler du for din mobilpakke ved hvert månedsskifte. Hvis du er tilmeldt Automatisk pakkebetaling, er du sikker på, at din OK Mobil-konto ikke går i minus, når det månedlige beløb for din mobilpakke skal betales.

Læs mere om Automatisk pakkebetaling

Når du er tilmeldt Automatisk pakkebetaling, hæver vi automatisk det månedlige abonnement på dit kreditkort den første i hver måned. Du tilmelder dig Automatisk pakkebetaling på Min OK Mobil.

Gå til Min OK Mobil