Hvordan betaler jeg for min mobilpakke hos OK Mobil?

Hos OK Mobil betaler du for din mobilpakke ved hvert månedsskifte. Med Abonnementsbetaling, er du sikker på, at din OK Mobil-konto ikke går i minus, når det månedlige beløb for din mobilpakke skal betales. Så hæver vi automatisk det månedlige abonnement på dit kreditkort den første i hver måned.

Læs mere om Abonnementsbetaling

Du kan tilmelde dig Abonnementsbetaling med dit betalingskort på Min OK under siden 'Betaling'.

Hvis du ønsker Abonnementbetaling på dit eksisterende betalingskort, kan du tilmelde, ved at trykke på 'Redigér kort'. Ellers skal du 'Tilføj betalingskort' og tilmelde Abonnementsbetaling.

Gå til Min OK