Hvordan betaler jeg for mit mobilabonnement hos OK Mobil?

Hos OK Mobil betaler du for dit mobilabonnement ved hvert månedsskifte. Med Abonnementsbetaling, er du sikker på, at din OK Mobil-konto ikke går i minus, når det månedlige beløb for dit mobilabonnement skal betales. Så hæver vi automatisk det månedlige abonnement på dit kreditkort den første i hver måned.

Læs mere om Abonnementsbetaling

Du kan tilmelde dig Abonnementsbetaling med dit betalingskort på Min OK under siden 'Betaling'.

Hvis du ønsker Abonnementbetaling på dit eksisterende betalingskort, kan du tilmelde, ved at trykke på 'Redigér betaliger'. Ellers skal du 'Tilføj betalingskort' og tilmelde Abonnementsbetaling.

Gå til Min OK

Far og søn ved spisebord med PC og penalhus foran sig