Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er kort sagt internet, du kan tage med dig. Løsningen er ofte et sim-kort, du sætter i din tablet eller PC, og får internetforbindelse derigennem. Ligesom du formentlig kender det fra din smartphone.

Hos OK Mobil kan du vælge forskellige mobilt bredbånds-løsninger, både store og små pakker alt afhængig af hvor meget data du har brug for pr. måned. Kommer du til at bruge mere data end du har i din mobilt bredbånd-pakke i en måned, så kan du stadig komme på internettet, vi sænker bare hastigheden på dit mobile bredbånd indtil næste måned.

Se OK Mobils bredbåndspakker