Hvilket sim-kort har jeg brug for?

Hvilket sim-kort eller hvilken størrelse sim-kort du har brug for, afhænger af hvor du har planer om at sætte sim-kortet ind. Der er 3 størrelser inden for sim-kort: standard, som også kaldes mini; micro og nano.

Desuden er der forskel på PC’er, tablets og smartphones og forskellige producenter har valgt forskellige formater for sim-kort.

Med mobilt bredbånd eller en mobilpakke fra OK Mobil får du altid et 3-i-1 sim-kort med alle 3 størrelser sim-kort, så skal du blot ’knække’ den rigtige størrelse sim-kort ud, når du modtager sim-kortet.

Se OK Mobils mobilpakker

Læs mere om mobilt bredbånd