Hvor kan jeg bruge mobilt bredbånd fra OK Mobil?

Du kan bruge mobilt bredbånd overalt i Danmark hvor der er dækning. Med OK Mobils mobilt bredbånd er der 4G-dækning til 97 % af danskerne, da vi bruger Telenors netværk.

Læs mere om Telenors netværk og dækning

Vær dog, som altid, opmærksom på ting, der kan forstyrre dit signal så som: træer og bakker, mange mennesker samlet på ét sted, og bebyggelse f.eks. i beton, der kan forringe signalet.

Desuden kan vejr og vind også spille en rolle for din dækning med mobilt bredbånd. De ideelle vejrforhold for stærkt signal til dit mobile bredbånd er en frostklar vinterdag; regn og sne kan derimod forstyrre signalet.

Se OK Mobils bredbåndspakker