Hvad betyder VoLTE på min mobiltelefon?

VoLTE er en forkortelse af 'Voice over LTE' - forstået som tale via 4G-forbindelse. Det betyder, at du kan bruge 4G-signalet til at foretage et telefonopkald, hvis du har en mobiltelefon, der understøtter VoLTE*.

VoLTE bliver automatisk slået til hvis du har en Samsungtelefon. Har du en iPhone, skal du selv slå VoLTE til første gang. Husk eventuelt at genstarte telefonen efterfølgende.

Med VoLTE får du bl.a.:

• Mobilsamtaler med HD-lyd
  • Mindre baggrundsstøj
  • Bedre taleoplevelse hvis du har en bedre 4G-dækning i forhold til 2G og 3G-dækningen

*VoLTE kan bruges på følgende mobiltelefoner med opdateret styresystem: iPhone SE, iPhone 6m eller nyere, Samsung Galaxy S5 (pt. kun SM-G900F), S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 (2017) og Note 4.