Hvad skal jeg gøre for at få 4G-forbindelse på min mobiltelefon?

For at få 4G-forbindelse på din telefon kræver det, at du har et mobilabonnement, hvori der er 4G. Desuden skal din mobiltelefon og simkort være 4G klar. Bruger din telefon enten mikro-sim eller nano-sim, så er du allerede 4G klar.

Bruger din mobiltelefon et almindeligt sim-kort skal du højst sandsynligt skifte dit sim-kort ud. Hvis du er i tvivl, så er du velkommen til at kontakte OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 22.​

Tjek også vores dækningskort, for at se hvor Telenors netværk giver dig mulighed for 4G-forbindelse.

OK Mobils taletidspakker indeholde allesammen 4G-forbindelse, ligesom vores mobilt bredbåndspakker gør.

Se OK Mobils pakker her

Se dækningskort