Hvordan er dækningen hos OK Mobil?

​Hos OK Mobil kommer du på Telenor og Telias stærke netværk, som sikrer, at du får Nordens bedste dækning og lynhurtigt 4G i alle mobilpakker. Netværket dækker over 99 % af Danmark med mere end 4.000 master.

Så uanset om du står i vand til anklerne ved sommerhuset eller ringer til familien fra sofaen, så kan du forvente gode oplevelser med OK Mobil. Her kan du se, hvordan vi dækker der, hvor du bor.

Se dækningen med OK Mobil