Er min bestilling hos OK Mobil gået igennem?

Din bestilling hos OK Mobil er gået igennem, hvis du få minutter efter din bestilling modtager en bekræftelse på den e-mail-adresse, du oplyste under tilmelding til OK Mobil.

Har du ikke modtaget bekræftelsen pr. e-mail, bør du tjekke om e-mailen er havnet i 'uønsket post'. Er e-mailen heller ikke der, kan du kontakte OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 3370 10 20 33.