Hvad er fordelene ved at vælge OK Mobil?

Hvis du har et OK Benzinkort, optjener du automatisk Bonus Taletid eller Bonus Data til din mobilpakke, når du tanker bilen. Om du foretrækker op til 2 timers taletid eller hellere vil have op til 2 GB data om måneden, bestemmer du selv, når du vælger mobilpakke.

Når du har tanket 50 liter benzin eller diesel, får du 1 times Bonus Taletid eller 1 GB Bonus Data i mobilpakken. Du har en hel måned til at bruge bonussen, og først når bonussen er brugt, begynder du igen at bruge den taletid og data, som er i mobilpakken.

På Min OK Mobil kan du hele tiden se, hvor meget du har tanket og hvor meget bonus du har optjent. Her kan du også ændre dine indstillinger, hvis du hellere vil have Bonus Data end Bonus Taletid i næste måned – eller omvendt.

Hvis du ikke har brug for ekstra taletid eller data, kan du forære din bonus til en af dine børn, forældre, kollegaer eller venner, som også har en mobilpakke hos OK Mobil.

Har du ikke et OK Benzinkort i dag, kan du bestille kortet her – helt gratis.

Læs mere om bonus fra OK Mobil