Hvem samarbejder OK Mobil med?

OK Mobil har valgt at samarbejde med Telenor, som er et af Nordens største teleselskaber og har mange års erfaring på mobiltelefonimarkedet.

Telenor og Telia har slået deres netværk sammen, hvilket giver OK Mobils kunder et af Danmarks bedst dækkende og mest stabile mobilnetværk. Hos OK Mobil mener vi, at samarbejdet med Telenor giver vores kunder de største fordele.

Læs mere om OK Mobil