Kan jeg flytte mit mobilnummer med til OK Mobil?

Ja, du kan sagtens flytte dit mobilnummer med, når du skifter til OK Mobil. Du kan flytte dit mobilnummer, uanset hvilket teleselskab du er kunde hos i dag, eller om du har taletidskort.

Vær opmærksom på, at det er meget vigtigt, at du ikke selv opsiger dit mobilnummer hos dit nuværende teleselskab.

Hvis du selv opsiger dit mobilnummer, har vi ikke mulighed for at flytte det, og du risikerer at miste dit nummer. Har du allerede opsagt dit mobilnummer, skal du kontakte dit nuværende teleselskab og få oplyst, hvordan du overflytter nummeret til OK Mobil.

Under hele din nummerflytning kan du logge ind på Min OK Mobil med dit mobilnummer og den adgangskode, du angav ved tilmeldingen og følge med i din nummerflytning.

Gå til Min OK Mobil