Kan OK Mobil konkurrere på mobiltelefonimarkedet?

OK Mobil tilbyder simple og konkurrencedygtige mobilpakker, et basisprodukt og en række ekstra services, der gør det nemt at være mobilkunde hos os - og giver en ekstra fordel for dem, der i forvejen er benzinkortkunder hos OK. Vi tilbyder også mobilt bredbånd til gode priser.

Helt grundlæggende skal OK Mobil være nemt og billigt og en fordel for vores kunder.

Er du ikke i forvejen benzinkortkunde hos os, men vælger at blive det, får du selvfølgelig samme fordel.

Læs mere om OK's benzinkort