Skal jeg have en e-mail-adresse for at blive kunde hos OK Mobil?

Ja, for at blive OK Mobil-kunde skal du oprette dig med en e-mail-adresse. Kommunikationen til vores kunder foregår via e-mail. Det er med til at vi kan holde vores omkostninger nede og tilbyde dig billig mobiltelefoni fra OK Mobil.

Har du ikke en e-mail-adresse allerede, kan du oprette en gratis e-mail-adresse mange steder på nettet, f.eks. hos Hotmail eller Gmail.

Se OK Mobils pakker