Hvad koster data i udlandet ved OK Mobil?

​Når du bruger data i udlandet, så afhænger prisen af, hvor du er. Prisen kan variere meget – alt efter om du f.eks. er inden for eller uden for EU.

Fra den 1. maj 2016 er det blevet billigere at bruge data i lande inden for EU. Du vil maksimalt komme til at betale 0,46 kr. pr. MB for data inden for EU.

Men hvor meget tid på internettet får man for 1 MB?

Med 1 MB kan du typisk*

• Se 16 sekunder på YouTube
  • Uploade et billede til Facebook
  • Høre 1 minut af en sang på en musiktjeneste
  • Læse et par sider på et nyhedssite

Dit teleselskab vil typisk sende dig en gratis sms om, hvad din pris på data er pr. MB.

*Tallene er vejledende og bør udelukkende benyttes som eksempler.

Se priser på udlandstelefoni