Hvad sker der, hvis min saldo går i minus hos OK Mobil?

Når din saldo går i minus blokerer OK Mobil din mulighed for at ringe, sende sms/mms og hente data. Hvis du er i udlandet blokeres din mulighed for at modtage opkald og sms.

Bemærk, at OK Mobil ikke altid kan spærre tjenesten ved præcis 0 kr. Du kan derfor risikere at få en negativ saldo.

Opkald til og fra udlandet, overtakserede opkald og tjenester kan betyde en større negativ saldo, fordi disse tjenester og services bliver takseret op til 4 uger efter de er foretaget. Du kan altid spærre for overtakserede ydelser og udlandstelefoni ved at logge ind på Min OK Mobil.

Hvis din mobilsaldo er i minus og du efterfølgende laver en indbetaling, vil indbetalingen først blive brugt til betaling af det skyldige beløb, og derefter benyttes til forbrug og eventuelle gebyrer.

Gå til Min OK Mobil