Hvad sker der med OK Mobils eksisterende kunder?

Reglerne vedr. roaming i EU trådte i kraft d. 15. juni 2017. Derfor fik du en ny mobilpakke hos OK Mobil. Du fik enten en DK-pakke eller en EU-pakke. Hvis du ikke er tilfreds med den pakke du har hos OK Mobil, kan du til hver en tid gå ind og ændre din mobilpakke på Min OK Mobil.

Hos OK Mobil sendte vi en e-mail direkte til de kunder, der var berørt af ændringerne. Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte OK Mobils kundeservice på 70 10 20 3370 10 20 33.

Se OK Mobils pakker