Hvorfor ændrer OK Mobil sine mobilabonnementer?

OK Mobil ændrede sine abonnementer for at tage højde for de regler, som blev vedtaget i EU fra sommeren 2017. Det blev vedtaget, at mobiltelefonikunder skal kunne tage deres mobilabonnement med til udlandet – inden for EU.

OK Mobil har pakker som er med og uden data i EU, det såkaldte 'roaming'. Vi kalder dem EU-pakker og DK-pakker.

Du vælger selv og kan som altid frit skifte din mobilpakke på Min OK Mobil.

Læs mere om de enkelte mobilpakker

Gå til Min OK Mobil