Kan jeg lave en brugeranmeldelse af OK?

​Ja det kan du, OK vil meget gerne høre din mening f.eks. på Trustpilot.

På Trustpilot kan brugerne skrive om deres erfaring med at handle med en virksomhed - og give stjerner på skalaen fra 1 til 5, hvor 5 er bedst.

Du kan dele dine købsoplevelser med OK på trustpilot.dk/review/www.ok.dk

Du er også velkommen til at kontakte os via hjemmesiden, sende os en e-mail til ok@ok.dk eller ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33, hvis du har kommentarer eller spørgsmål, ris eller ros.