Hvorfor skal jeg oplyse min e-mail adresse?

​OK's repræsentantskab har bestemt, at afstemning fra 2012 skal kunne foregå på nettet. Det sparer tid, transport, papir og CO2. Når vi har din e-mail-adresse kan vi sende dit valgkort direkte til din indbakke.

Vi bruger ikke din e-mail-adresse til andet.

Tilmeld e-mail

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem