Jeg har kun benzinkort hos OK, kan jeg stadig blive medejer?

Nej, man kan ikke blive medejer af OK, hvis det eneste produkt, man køber, er benzin eller diesel til sin bil fra en tankstation.

I dette tilfælde køber man af OK-forhandleren som allerede er medejer. For at blive medejer skal man derfor købe mindst ét produkt direkte hos OK - f.eks. olieel, en varmepumpe el. lignende.

Læs mere om medejerskab