Er en varmepumpe afhængig af temperaturen udenfor?

OK’s varmepumper er generelt dimensionerede til at kunne fungere effektivt ned til -20 grader.

En jordvarmepumpe​ er ikke afhængig af lufttemperaturen. Den udnytter den konstante jordtemperatur, der ligger omkring 7-9 grader.

Hvis der skulle ske et dratistisk fald i temperaturen udenfor, så varmepumpen ikke kan følge med, er der indbygget en el-kassette, der træder til med supplerende varme. Så du kommer aldrig til at mangle varme!​​​​

Se hvordan en luft til vand-varmepumpe virker

Se hvordan en varmepumpe virker