Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en måde, hvorpå du kan få varme i dit hjem. Begrebet dækker over både jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper​.

En varmepumpe udnytter jordens eller luftens energi til at producere både varme og varmt vand, og den kan derfor erstatte andre opvarmningsformer som eksempelvis oliefyr, gasfyr og el-varme.

En varmepumpe er en miljøvenlig opvarmningsform, fordi den udnytter den energi, der allerede findes i luften og i jorden.

Læs mere om varmepumper fra OK