Hvor meget vedligeholdelse kræver en varmepumpe?

​En varmepumpe​ er vedligeholdelsesfri. Når den først er installeret, kører den af sig selv. Du er dog forpligtet til et årligt serviceeftersyn af en uddannet servicemontør, uanset hvilken type varmepumpe, du vælger. Ved eftersynet gennemgår servicemontøren din varmepumpe og sikrer, at den fungerer optimalt.

Hvis varmepumpen ikke vedligeholdes, falder effekten, og strømforbruget stiger - og så stiger dine varmeudgifter tilsvarende.

Læs mere om OK Varmepumpeservice