Hvor stor skal min grund være, for at det kan lade sig gøre med et jordvarme anlæg?

​I første omgang skal dit aktuelle varmebehov beregnes. Beregningen viser hvor mange meter slange, der er påkrævet, for at jordvarmeanlægget​ kan forsyne huset med den fornødne varme.

Det kræver som ofte et udendørsareal på 350-750 m2 pga. de mange meter jordslange, der skal graves ned. Afstanden mellem slangerne skal være min. 1,2 m og have en dybde på 1,0 m.​​​

Læs mere om OK's jordvarmepumper