Arne E. Hansen

Født: 23. august 1959

Gruppe: Medarbejdervalgt

Medlem af OK's hovedbestyrelse siden: 2012

Baggrund:

- Jeg er født i Skåstrup ved Bogense, men er vokset op i Asperup, som også ligger på Fyn. Da jeg var færdig med skolen, begyndte jeg at køre lastbil og har siden været beskæftiget inden for transport. Jeg har kørt for forskellige virksomheder, og faktisk nåede jeg at køre olie i en kort periode for Fyns Kul i 1977, inden det blev til Olieselskabet Danmark. Jeg kom tilbage til OK i 1981 og har været ansat som chauffør lige siden.

Fritidsinteresser:

- Min fritid går med at passe hus og have, og samtidig har jeg et feriehus på Ærø, som jeg bruger meget tid på. Men der går også meget tid med familie og venner, og så holder jeg af at komme ud og nyde naturen.

Hvad var din bevæggrund for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i OK?

- Det var af interesse, men også fordi, jeg blev opfordret til det af mine kolleger. Jeg så det som en mulighed for at være med til at udvikle OK, og det ville jeg meget gerne være en del af.

Hvad er din mærkesag som bestyrelsesmedlem i OK?

- Min mærkesag er, at være med til at udvikle OK, at være medarbejdernes stemme og at være med til at bevare vores gode arbejdspladser.

Hvorfor er andelstanken stadigvæk en god idé?

- Andelstanken er en god idé, fordi man her står sammen og løfter i flok. Det er ikke multinationalt selskab, der bestemmer, men derimod andelshaverne, som alle kan få medindflydelse på OK’s kurs.

Øvrige tillidshverv

  • Tillidsmand for OK chaufførerne i Fredericia
  • Næstformand i Chaufførforum i OK

Mød hovedbestyrelsen

Se medlemmerne af OK's hovedbestyrelse og læs mere om hvert medlem.

Se OK's hovedbestyrelse

top