Flemming Rasmussen

Født 23. september 1960

Gruppe: Syd/Forhandler

Medlem af OK’s hovedbestyrelse siden 2007

Hvad er din baggrund?

Jeg er født og opvokset i Odder og udlært i byens Kvickly i 1979. Efter jeg blev udlært, var jeg tilknyttet forskellige Coop-butikker, bl.a. i Sønderjylland og på Sjælland. Jeg kom derefter til FDB's hovedkontor, hvor jeg arbejdede som IT-konsulent.

Siden blev jeg distriktschef for Dagli'Brugsen på Syd- og Vestsjælland og Lolland-Falster og dernæst Varehuschef i Kvickly i Nakskov. Der var jeg indtil 1995, hvor jeg blev direktør for Kvickly i Ribe.

Flemming Rasmussen

Fritidsinteresser:

- Jeg cykler meget, både på racercykel og mountainbike, og så bliver det også til et enkelt slag golf ind imellem, når det lige kan passe. Ellers bruger jeg fritiden sammen med min familie.

Hvad var din bevæggrund for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i OK?

- OK har altid ligget tæt på mit forretningsmæssige erhverv, da der har været standere tilknyttet mange af de Coop-butikker, hvor jeg har arbejdet. Så jeg tænkte, at det kunne være interessant at komme ind bag tallene i benzinsalget og lære OK at kende, for måske var der noget, jeg kunne bidrage med.

Hvad er din mærkesag som bestyrelsesformand i OK?

- Som formand for OK’s hovedbestyrelse er det min klare mærkesag at binde helheden sammen. Tidligere har jeg haft den mærkesag at modernisere strukturen og det folkevalgte system, og det synes jeg selv, vi er lykkedes godt med. Ud over at binde helheden sammen, har jeg også fokus på, at nye forretningsområder i OK går godt, og at vi fortsætter med at udvikle virksomheden fremadrettet.

I de seneste år har OK's dagsorden været omstilling af virksomheden til et energiselskab med fokus på grøn omstilling, samtidig med at vi fortsætter med at udvikle virksomhedens forretningsområder.

Hvorfor er andelstanken stadigvæk en god tanke?

- Andelstanken giver et mere præcist og tilknyttet ejerskab end aktier, fordi et ejerskab hos OK forpligter, at man handler med OK. Man er på den måde selv med til at udvikle og bakke op om virksomheden, og det, synes jeg, er en god idé. Samtidig giver andelstanken mulighed for at arbejde langsigtet, fordi andelshaverne lader en del af deres penge stå i selskabet, som kan bruges til at lave nye, fremadrettede investeringer.

Øvrige tillidshverv

  • Tidligere medlem af Kvicklys Kæderåd
  • Tidligere talsmand for det Tværgående Forretningsråd i Coop

 

Mød hovedbestyrelsen

Se medlemmerne af OK's hovedbestyrelse og læs mere om hvert medlem.

Se OK's hovedbestyrelse

top