Torben B. Pedersen ​

Født: 11. februar 1965

Gruppe: Syd/Forbruger

Medlem af OK’s hovedbestyrelse siden: 2012

Baggrund: ​

- Jeg er ud af en handelsfamilie og opvokset i Tistrup, nord for Varde. Efter studentereksamen og HHX blev jeg ansat i Danske Bank, hvor jeg arbejdede i 18 år i Aarhus, Odder og Esbjerg primært med erhvervskunder, business banking og ledelsesmæssige opgaver, senest som erhvervschef/salgschef og medlem af Områdeledelsen for Syddanmark. 

Torben B. Persen

Fra 2005 har jeg arbejdet som salgsdirektør, vicedirektør og adm. direktør i forskellige virksomheder inden jeg i 2016 blev vicedirektør i Troldhøj Holding A/S, der er medejer af 11 selskaber. Sideløbende har jeg gennemført HD(F+K), CBA (Harvard baseret), Bestyrelsesakademiet og Executive Management Programme på INSEAD.

Fritidsinteresser:

- Min fritid bruger jeg på samvær med min familie. Jeg er gift og har tre børn, hvoraf de to ældste er elitesvømmere og den yngste ivrig fodboldspiller, så sport fylder rigtig meget i min familie. Ellers løber jeg meget gerne en tur, når der er tid til det

Hvad var din bevæggrund for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i OK?

- Det var en kombination af, at jeg synes, energiområdet er et meget spændende område, der hele tiden er i udvikling, og samtidig kan jeg godt lide, at Danmark har et stort og stærkt energiselskab som OK. OK er en fantastisk virksomhed, der dels er modvægt til de store multinationale benzinselskaber, og dels går ud og støtter bl.a. sport og foreningsliv. OK har et godt set-up. Det vil jeg gerne være en del af. Derfor har jeg været Repræsentantskabsmedlem siden 2005, og derfor gik jeg ind i bestyrelsesarbejdet.

Hvad er din mærkesag i OK's hovedbestyrelse?

- Min mærkesag er at være både forbrugerens og erhvervslivets stemme i OK. Og at have øje for den forretningsmæssige helhed der ligger i et konglomerat som OK. Samtidig mener jeg, at det vigtigt, at OK fastholder sin flotte position på det danske marked, så arbejdet med det mål er også centralt for mig.

Hvorfor er andelstanken stadigvæk en god tanke?

- Andelstanken er en unik ejerform, hvor alle har mulighed for at blive hørt og få medindflydelse på de beslutninger, der træffes.

Øvrige tillidshverv

  • Bestyrelsesformand Milewide A/S
  • Næstformand Dansk Autoværn A/S
  • Næstformand Contraffic A/S
  • Næstformand DavNordic AB
  • Næstformand Blue Unit A/S

Mød hovedbestyrelsen

Se medlemmerne af OK's hovedbestyrelse og læs mere om hvert medlem.

Se OK's hovedbestyrelse

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem