Torben B. Pedersen ​

Født: 11. februar 1965

Gruppe: Syd/Forbruger

Medlem af OK’s hovedbestyrelse siden: 2012

Baggrund: ​

- Jeg er opvokset på Varde-kanten. Efter studentereksamen og HHX blev jeg ansat i Danske Bank og uddannet økonom, HD (F+K). I mine 20 år i banken arbejdede jeg primært med større erhvervskunder og ledelsesmæssige opgaver, senest som medlem af Områdeledelsen for Syddanmark (320 medarbejdere).

Fra 2005 har jeg arbejdet på direktionsniveau i forskellige mellemstore virksomheder og er nu Vicedirektør for Troldhøj koncernen (ca. 225 ansatte), der ejer og driver 7 erhvervsvirksomheder. Har suppleret med lederuddannelser på CBS, Harvard og INSEAD. Er sideløbende involveret i konsulentopgaver for spændende virksomheder og har 15 års bestyrelseserfaring.

Torben B. Persen

Fritidsinteresser:

- Min fritid bruges på samvær med venner og familie samt på rejser, når tiden tillader det. Jeg er gift og har tre udeboende børn. Golfsættet bliver luftet for sjældent, men jeg nyder de ugentlige løbeture i vores lokale løbeklub og ikke mindst tiden i sommerhuset med tid til refleksion og gåture i den pragtfulde natur ved Vesterhavet.

Hvad var din bevæggrund for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i OK?

- Det var en kombination af, at jeg synes, energiområdet er et meget spændende område, der hele tiden er i udvikling, og samtidig kan jeg godt lide, at Danmark har et stort og stærkt energiselskab som OK. OK er en fantastisk virksomhed, der dels er modvægt til de store multinationale benzinselskaber, og dels går ud og støtter bl.a. sport og foreningsliv. OK har et godt set-up. Det vil jeg gerne være en del af. Derfor har jeg været Repræsentantskabsmedlem siden 2005, og derfor gik jeg ind i bestyrelsesarbejdet.

Hvad er din mærkesag i OK's hovedbestyrelse?

- Min mærkesag er at være både forbrugerens og erhvervslivets stemme i OK. Og at have øje for den forretningsmæssige helhed der ligger i et konglomerat som OK. Samtidig mener jeg, at det vigtigt, at OK fastholder sin flotte position på det danske marked, så arbejdet med det mål er også centralt for mig.

Hvorfor er andelstanken stadigvæk en god tanke?

- Andelstanken er en unik ejerform, hvor alle har mulighed for at blive hørt og få medindflydelse på de beslutninger, der træffes.

Øvrige tillidshverv

  • Direktør og ejer af Lundby Consult ApS
  • Bestyrelsesformand for Juel & Krøyer A/S koncernen
  • Bestyrelsesformand for Horsens Spån Teknik A/S
  • Bestyrelsesformand for Skibsforsikringen Frederikshavn G/F
  • Bestyrelsesformand for Jørgen Jensen Distribution A/S
  • Bestyrelsesformand for Back Up Vikar A/S
  • Næstformand for DAV Nordic A/S koncernen
  • Næstformand for H. Skjøde Knudsen A/S koncernen
  • Bestyrelsesmedlem GF Forsikring A/S

Mød hovedbestyrelsen

Se medlemmerne af OK's hovedbestyrelse og læs mere om hvert medlem.

Se OK's hovedbestyrelse

top